Totalansvar


Vi har genom åren samlat på oss goda kontakter inom byggbranschen, och samarbetar med andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som snickare, elektriker, vvs m.m. Stadsmålarna Bygg & Fasad AB står därmed för hela bygget, från idéstadie och projektering till slutbesiktning och nyckelfärdig inflyttning. Kontakta oss idag för en byggentreprenör som tar ett totalansvar!

Trygghet


Stadsmålarna Bygg & Fasad AB använder oss av kvalitetsmaterial från den ledande färgleverantören Alcro för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar samt bolaget ingår i branschföreningen Måleriföretagen i Sverige med löner och schyssta villkor enligt kollektivavtal till våra anställda. Stadsmålarna är även medlem i organisationerna Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv. Bolaget har god ekonomi samt F-Skattsedel. Välkommen!

ISO-9001, 14001, 45001 & MVK


Stadsmålarna Bygg & Fasad AB är ISO 9001 och 14001-certifierade. Detta ledningssystem är en internationellt utarbetad standard och regelverket med SWEDAC’s ackreditering. Genom årliga revisioner uppdaterar bolagets arbetssätt kontinuerligt för att bli ännu bättre, vilket leder till en bättre slutprodukt för våra kunder! Vi är även MVK-certifierade för Våtrumsmålning.